Phone / WhatsApp +36 70 417 0900

3D Ékszertervezés
Az egyedi ékszerkészítés különleges lehetőséget kínál arra, hogy valami igazán személyes és egyedi darabot alkossunk. Az egyedi karikagyűrűk és eljegyzési gyűrűk nemcsak az érzelmek mélységét tükrözik, hanem a viselőik egyéniségé is, az egyedi ékszerek örök emléket állítanak a legfontosabb pillanatoknak.
Tovább
Prémium garanciák
certificate és élethosszig tartó felújítás minden arany ékszerünkhöz
Tovább
Megkönnyítjük a dolgod
válassz eljegyzési gyűrűt kedvesed stílusa szerint!
Tovább

Válaszd a maradandó minőséget és az időtálló eleganciát!

Fedezd fel minőségi karikagyűrűink és eljegyzési gyűrűink lenyűgöző választékát, melyeket a legfinomabb drágakövekkel díszítünk. Ékszereink egész életed során hűséges társaid lesznek, megőrizve szépségüket és ragyogásukat. Minden arany ékszerünkre örök élet garanciát vállalunk, így biztosítva, hogy ezek a különleges darabok generációkon át öröklődhetnek. Látogass el hozzánk és találd meg az életed legfontosabb pillanataihoz illő ékszert!

Időpontfoglalás

Eljegyzési gyűrű
A gyűrűválasztásban személyes ékszertanácsadó nyújt segítséget, aki végigkísér az egész folyamaton, válaszol minden kérdésedre és igény esetén segít a választásban is. Gyere el hozzánk, minden segítséget megadunk, hogy megtaláld a tökéletes gyűrűt! Egy kávéra, üdítőre mindig a vendégünk vagy!
Részletek
KARIKAGYŰRŰK
Üzletünkben több, mint 1000 féle karikagyűrű mintából válogathattok – melyeket még tovább alakíthattok kedvetek szerint. Egyedi gyűrűket is készítünk, 3D-s tervezéssel bármilyen elképzelést megvalósítunk. Nagyon örülnénk, ha a ti gyűrűiteket is mi készíthetnénk el!
Részletek

Üzletünk a Parlament szomszédságában vár benneteketet!


Hétfő 11:00 - 19:00
Kedd 11:00 - 19:00
Szerda 11:00 - 19:00
Csütörtök 11:00 - 19:00
Péntek 11:00 - 19:00
Szombat 10:00 - 14:00
Vasárnap zárva

Gyertek kényelmesen időpontra!

Az időpontfoglalás nem kötelező, csak ajánlott. Most minden hétköznap 11:00 - 16:00 óra közötti karikagyűrű időpontfoglalás esetén ajándék gyémántot adunk, melyet azonnal felhasználhattok a gyűrű rendeléshez.

Időpontfoglalás