♡ az ékszer a legjobb ajándék – idén karácsonykor is ♡

Ha kaptál már valaha ékszert ajándékba, biztos, hogy kedves emlék maradt – és a mai napig szívesen emlékszel rá vissza. Az ékszerek magukban hordozzák a megajándékozás pillanatát, a szeretetet, amivel kaptad. Ékszerrel egyszerűen nem lehet mellélőni, főleg nem egy hölgynél. Ha romantikus, karácsonyi eljegyzést tervezel, már csak hab a tortán! Különleges, meghitt mégis családias pillanat a fa alatt megkérni szíved választottja kezét.

Karácsonyra ajánljuk

KARÁCSONYI ELJEGYZÉSHEZ

Vannak az emlékezetes karácsonyi ajándékok és vannak a tényleg emlékezetes karácsonyok. Ilyen a karácsonyi eljegyzés. Klasszikus szoliter gyémánt és különleges, színes drágaköves eljegyzési gyűrűket kínálunk – és az sem baj, ha nem tudod a méretet! Ünnepek után gyertek vissza és díjmentesen méretezzük a gyűrűt.

Egyedi ékszer

Van egy ékszer ötleted? Egy különleges gyűrű, fülbevaló, nyaklánc…mi elkészítjük neked, a 3D ékszertervezéstől a kész ékszerig! Gyere el üzletünkbe, ahol tanácsadó és ékszertervező kollégánkkal megbeszélitek az álom-ékszer paramétereit.

Arany és platina ékszerek

14K, 18K arany, platina ékszerek gyémánttal, smaragddal, zafírral, rubinnal, opállal – fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, medálok, ékszer szettek.

KÜLÖNLEGES ARYON ÉKSZEREK

Egyedi, kézzel készült, aprólékos kidolgozású ékszerek: ezüst vagy 14k aranyozott ezüst fülbevalók, nyakláncok, medálok, brossok-  virág, gyöngy, bogár motívumokkal, drágakövekkel és cirkóniával.

Tóth Vera énekesnő és a romantikus hölgyek kedvence.

CHOKAS EZÜST ÉKSZEREK

Letisztult stílusú, finoman megmunkál ezüst, aranyozott ezüst ékszerek hétköznapokra és alkalmakra. Fülbevalók, nyakláncok és ékszer szettek.

BRACE ÉKSZEREK

A Brace ezüst férfi karkötők drágakövekből kifaragott gyöngyökkel díszített, egyedi darabok – kiváló meglepetés lehet kedvesednek a fa alá.

SZERETETTEL várunk!

Kedves & professzionális kiszolgálással várunk üzletünkben!

Karika- és eljegyzési gyűrű, egyedi arany ékszer, ékszertervezés és készítés – törtarany beszámítással is.  Ékszer értékbecslés, felvásárlás.

Üzletünkben több, mint 300 féle eljegyzési- és 1000 féle karika mintagyűrű közül választhattok,
ezenkívül bármilyen ékszert megtervezünk és  elkészítünk, hozott elképzelés alapján. Jöhettek nyitvatartási időpontban bármikor és időpontfoglalással is – egy csésze kávéra mindig a vendégeink vagytok!