Phone / WhatsApp +36 70 417 0900 info@ekszerpalota.hu

TE MEGÁLMODOD, MI ELKÉSZÍTJÜK!

Egyedi ékszerek & eljegyzési gyűrűk & karikagyűrűk

Egyedi tervezés

Profi ékszertervező szoftverek, 3D-s nyomtatási technika és ötvöseink segítségével bármilyen egyedi ékszert el tudunk készíteni, akár hozott rajz, elképzelés alapján. Üzletünkben személyesen egyeztethetsz tervezőnkkel. 

Mit készíthetek nálatok?

Egyedi elképzelésed megvalósításának szinte csak a képzelet szab határt. 3D-s ékszertervezéssel, 3D nyomtatási technológiával műhelyünk szinte bármilyen ékszert elkészít, akár hozott kép, vagy saját rajz alapján. Egyedi eljegyzési- vagy karikagyűrűtől kezdve, a legkülönlegesebb formájú medálokon, fülbevalókon, anya-lánya vagy családi ékszereken keresztül, a perszonalizált medálok, férfi mandzsettagombon át – bármit elkészítünk.  Az ékszeredhez beszerezzük igény szerint a legkiválóbb drágaköveket is.

Céges megrendeléseket is kiszolgálunk: perszonalizált céges ajándékok mint például kitűzők, pecsétgyűrű, mandzsettagomb, medál stb. bármilyen ékszer, kiegészítő készíttetésére lehetőséged van nálunk.

Hogy történik a tervezés?

Megálmodod

Bejössz hozzánk, vagy telefonos / e-mailes egyeztetés keretében elmondod az elképzeléseidet. Mutathatsz tervezőnknek inspirációnak fotót, mintát.

Megtervezzük

A tervezési folyamatot mindig egy részletes egyeztetés előzi meg, melynek során álatlában a hozott terv, saját rajz, ötlet alapján tervező kollegánkkal való konzultáció során együtt kialakítjátok, hogy a kívánt ékszer hogyan nézzen ki. Ezután kolléganőnk megtervezi az ékszert.

Elkészítjük

Amennyiben a látványterv elnyeri tetszésed, az ékszert 3D-s technikával kinyomtatjuk speciális anyagból, így élőben is lehetőség van megtekinteni még a gyártás előtt. Ezután elküldjük a műhelybe, ahol ötvöseink elkészítik az ékszert.

Átvétel & határidő

Értesítést követően üzletünkben átveheted ez elkészült ékszert, vagy futárral elküldjük az előzetesen egyeztetettek szerint – az éppen aktuális szállítási díjak mellett.
A határidő általában 2 – 4 hetet vesz igénybe, de az elkészülési idő nagyban függ az adott ékszertől is. 

TELEFON:

+36 06 70 417 0900
Viber / WhatsApp +36 06 70 417 0900

EMAIL:

info(kukac)ekszerpalota.hu

SZERETETTEL várunk!

Kedves & professzionális kiszolgálással várunk üzletünkben!

Karika- és eljegyzési gyűrű, egyedi arany ékszer, ékszertervezés és készítés – törtarany beszámítással is.  Ékszer értékbecslés, felvásárlás.

Üzletünkben több, mint 300 féle eljegyzési- és 700 féle karika mintagyűrű közül választhattok, 
ezenkívül bármilyen ékszert megtervezünk és  elkészítünk, hozott elképzelés alapján.