TE MEGÁLMODOD, MI ELKÉSZÍTJÜK!

Egyedi ékszerek & eljegyzési gyűrűk & karikagyűrűk

Egyedi tervezés

Profi ékszertervező szoftverek, 3D-s nyomtatási technika és ötvöseink segítségével bármilyen egyedi ékszert el tudunk készíteni, akár hozott rajz, elképzelés alapján. Üzletünkben személyesen egyeztethetsz tervezőnkkel. 

Mit készíthetek nálatok?

Egyedi elképzelésed megvalósításának szinte csak a képzelet szab határt. 3D-s ékszertervezéssel, 3D nyomtatási technológiával műhelyünk szinte bármilyen ékszert elkészít, akár hozott kép, vagy saját rajz alapján. Egyedi eljegyzési- vagy karikagyűrűtől kezdve, a legkülönlegesebb formájú medálokon, fülbevalókon, anya-lánya vagy családi ékszereken keresztül, a perszonalizált medálok, férfi mandzsettagombon át – bármit elkészítünk.  Az ékszeredhez beszerezzük igény szerint a legkiválóbb drágaköveket is.

Céges megrendeléseket is kiszolgálunk: perszonalizált céges ajándékok mint például kitűzők, pecsétgyűrű, mandzsettagomb, medál stb. bármilyen ékszer, kiegészítő készíttetésére lehetőséged van nálunk.

Hogy történik a tervezés?

Megálmodod

Bejössz hozzánk, vagy telefonos / e-mailes egyeztetés keretében elmondod az elképzeléseidet. Mutathatsz tervezőnknek inspirációnak fotót, mintát.

Megtervezzük

A tervezési folyamatot mindig egy részletes egyeztetés előzi meg, melynek során álatlában a hozott terv, saját rajz, ötlet alapján tervező kollegánkkal való konzultáció során együtt kialakítjátok, hogy a kívánt ékszer hogyan nézzen ki. Ezután kolléganőnk megtervezi az ékszert.

Elkészítjük

Amennyiben a látványterv elnyeri tetszésed, az ékszert 3D-s technikával kinyomtatjuk speciális anyagból, így élőben is lehetőség van megtekinteni még a gyártás előtt. Ezután elküldjük a műhelybe, ahol ötvöseink elkészítik az ékszert.

Átvétel & határidő

Értesítést követően üzletünkben átveheted ez elkészült ékszert, vagy futárral elküldjük az előzetesen egyeztetettek szerint – az éppen aktuális szállítási díjak mellett.
A határidő általában 2 – 4 hetet vesz igénybe, de az elkészülési idő nagyban függ az adott ékszertől is. 

TELEFON:

+36 06 70 417 0900
Viber / WhatsApp +36 06 70 417 0900

EMAIL:

info(kukac)ekszerpalota.hu

SZERETETTEL várunk!

Kedves & professzionális kiszolgálással várunk üzletünkben!

Karika- és eljegyzési gyűrű, egyedi arany ékszer, ékszertervezés és készítés – törtarany beszámítással is.  Ékszer értékbecslés, felvásárlás.

Üzletünkben több, mint 300 féle eljegyzési- és 700 féle karika mintagyűrű közül választhattok, 
ezenkívül bármilyen ékszert megtervezünk és  elkészítünk, hozott elképzelés alapján.

Időpontot tudtok foglalni karikagyűrű vagy eljegyzési gyűrű választásra H-P 11-16 óra között, illetve van reggeli időpont, ami 9-11-ig áll rendelkezésetekre. A reggeli nyitás előtti időpontban csak nézelődni tudtok, vásárolni nem. Az időpont foglalás nem kötelező! Kérjük vegyétek figyelembe, hogy szombaton mindig sok érdeklődőnk van, ezért előfordulhat, hogy néha várni kell. Ha tehetitek, gyertek hétköznap.