TE MEGÁLMODOD, MI ELKÉSZÍTJÜK!

Egyedi ékszerek & eljegyzési gyűrűk & karikagyűrűk

♡ mit készíttethetek nálatok? ♡

Egyedi elképzelésed megvalósításának szinte csak a képzelet szab határt. 3D-s ékszertervezéssel, 3D nyomtatási technológiával műhelyünk szinte bármilyen ékszert elkészít, akár hozott kép, vagy saját rajz alapján. Egyedi eljegyzési- vagy karikagyűrűtől kezdve, a legkülönlegesebb formájú medálokon, fülbevalókon, anya-lánya vagy családi ékszereken keresztül, a perszonalizált medálok, férfi mandzsettagombon át – bármit elkészítünk.  Az ékszeredhez beszerezzük igény szerint a legkiválóbb drágaköveket is.

Céges megrendeléseket is kiszolgálunk: perszonalizált céges ajándékok mint például kitűzők, pecsétgyűrű, mandzsettagomb, medál stb. bármilyen ékszer, kiegészítő készíttetésére lehetőséged van nálunk.

1. Megálmodod

Bejössz hozzánk, vagy e-mailes egyeztetés keretében elmondod az elképzeléseidet. Mutathatsz tervezőnknek inspirációnak fotót, mintát.

2. Megtervezzük

A tervezési folyamatot mindig egy részletes egyeztetés előzi meg, melynek során álatlában a hozott terv, saját rajz, ötlet alapján tervező kollegánkkal való konzultáció során együtt kialakítjátok, hogy a kívánt ékszer hogyan nézzen ki. Ezután kolléganőnk megtervezi az ékszert.

3. Elkészítjük

Amennyiben a látványterv elnyeri tetszésed, az ékszert 3D-s technikával kinyomtatjuk speciális anyagból, így élőben is lehetőség van megtekinteni még a gyártás előtt. Ezután elküldjük a műhelybe, ahol ötvöseink elkészítik az ékszert.

3. Átveheted

Értesítést követően üzletünkben átveheted ez elkészült ékszert, vagy futárral elküldjük az előzetesen egyeztetettek szerint – az éppen aktuális szállítási díjak mellett.
A határidő általában 2 – 4 hetet vesz igénybe, de az elkészülési idő nagyban függ az adott ékszertől is. 

Ízelítő az általunk tervezett és elkészített ékszerekből:

SZERETETTEL várunk!

Kedves & professzionális kiszolgálással várunk üzletünkben!

Ékszerpalota, 1054 Budapest, Báthory utca 6. (bejárat a Honvéd u. felől)

Karika- és eljegyzési gyűrű, egyedi arany ékszer, ékszertervezés és készítés – törtarany beszámítással is.  Ékszer értékbecslés, felvásárlás.

Üzletünkben több, mint 400 féle eljegyzési- és 800 féle karika mintagyűrű közül választhattok,
ezenkívül bármilyen ékszert megtervezünk és  elkészítünk, hozott elképzelés alapján.