online vásárlás

Megrendelés & szállítás & fizetés

HATÁRIDŐK

♡ Azonnal elérhető ékszerek – 2-3 napos szállítás (méretezés esetén +2-3 nap): raktáron lévő eljegyzési gyűrűk, raktáron lévő karikagyűrűk, arany ékszerek, ezüst ékszerek

♡ Eljegyzési gyűrű  2-4 hetes elkészülési idő + szállítás

♡ Egyedi tervezésű eljegyzési gyűrű 3-5 hetes elkészülési idő + szállítás

♡ Karikagyűrű típustól függően raktárról pár nap alatt, vagy 4-8 hét.

♡ Egyedi tervezésű karikagyűrű: 4-6 hét.

megrendelés

A termékek nagy részénél lehetőséged van kiválasztani a színt és a köveket. Ezek után látod az ékszer végleges árát. Ha nincs erre külön opció, akkor a termék a mellette lévő paraméterekkel és árral vásárolható meg. Kosárba helyezés után a vevői adatok megadása következik, majd a rendelés elküldése. A rendelést minden esetben külön igazoljuk vissza, munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

átvétel, szállítás

♡ A  webáruházban megrendelt termékek szállítása díjmentes az MPL futárszolgálattal.

♡ Opcionálisan kérhetsz a megrendelt ékszerhez biztosítást, ha esetleg a csomag eltűnik, kártérítést fizet neked az MPL. Biztosítás díja:

0-100.000,-Ft  5000,-Ft
100.001-200.000,-Ft  7000,-Ft
200.000,-Ft felett 10.000,-Ft

♡ A megrendelt ékszert üzletünkben, személyesen is átveheted. 

Ha külföldre rendelnél, vedd fel a kapcsolatot velünk.

Fizetés

♡ Átutalással bankszámlánkra
♡ Bankkártyás fizetés
♡ Utánvét a futárnak vagy az üzletben átvételkor (ennek díja 1.000,-Ft)

Nagyobb értékű, vagy egyedi megrendelés esetén előleget kérhetünk, melynek mértékét kollégánk a visszaigazoláskor egyezteti Veled.

 garanciák ♡

Teljeskörű örök garancia
Bármilyen gyártásból adódó problémát javítunk az ékszer élethosszáig. A garancia alapfeltétele, hogy egyszer egy évben behozzátok az ékszert az éves tisztításra, felújításra.

Anyaghiba garancia
Ékszereink arany ötvözetből készülnek. A szigorú szakmai követelmények mellett pontosan előállított ötvöző fémek más-más arányban és összetételben vannak jelen az ékszer alapanyagában. A legnagyobb szakmai precizitás mellett is nagyon ritkán előfordulhat anyaghiba az ékszerekben. Ezeket természetesen garanciálisan javítjuk.

Elszíneződés garancia
Nemes tulajdonságainál fogva az arany kémiailag rendkívül ellenálló anyag, ezzel szemben az ötvöző anyagok bizonyos vegyszerek, gyógyszerek, környezeti tényezők hatására elszíneződhetnek. Ezeket a nem túl gyakran előforduló jelenségeket természetesen garanciálisan javítjuk.

Allergia garancia
A legtöbb allergiát fémötvözeteknél a nikkel jelenléte okozza. Ékszereinket felár ellenében nikkel mentes változatban is el tudjuk készíteni. Ha tudomásod van fémallergiáról, kérlek jelezd nekünk. Amennyiben az allergia hordás közben derül ki, elkészítjük neked az ékszert allergiamentes anyagból, és neked csak a gyártási költségek különbözetét kell fizetned.

Méretezés garancia
Eljegyzési gyűrűknél
Amennyiben nem sikerült eltalálnod kedvesed gyűrűméretét, ne aggódj minden esetben benne van az árban egy utólagos méretezés, melyet időkorlát nélkül igénybe tudtok venni. Ha változik az ujjméreted az évek során az eljegyzési gyűrűket kedvező áron tudjuk a továbbiakban méretezni. (Várandósság alatti méretváltozást kérlek ne vedd figyelembe, ilyenkor nagyot változik az ujj is, de utána rendszerint visszaáll az eredeti méretre.)

Karikagyűrűknél
Karikagyűrűk esetében a méretet a legnagyobb figyelemmel állapítjuk (mérjük) meg üzletünkben, így ez az előzetes méretvétel garantálja az elkészült gyűrűk tökéletes méretét. A karikagyűrűk méretezése emiatt nem minősül garanciális hibának. Ha változik az ujjméreted az évek során, a karikagyűrűket kedvezményes áron tudjuk méretezni. Amennyiben a karikagyűrű adottságaiból adódóan a méretezés nem lehetséges, (körbe mintás vagy körbe köves) az ékszert újra tudjuk gyártani, melynek költségeit méltányos áron vállaljuk.. (Várandósság alatti méretváltozást kérlek ne vedd figyelembe, ilyenkor nagyot változik az ujj, de utána rendszerint visszaáll az eredeti méretre.)

Tisztítás és felújítás garancia
Mivel az ékszerek puha nemesfémből készülnek, ezért meglepően kevés dolog elég ahhoz, hogy megkarcoljuk őket. Éppen ezért érdemes levenni sportoláshoz, házimunkához és minden olyan tevékenységhez, ahol nagyobb fizikai sérüléseknek lehet kitéve. Ezzel együtt, bármennyire is vigyázunk rá, idővel mindenképpen karcos lesz, ezért is vállaljuk a korlátlan ideig tartó tisztítási és felújítási garanciát ékszereinkre.

Tisztítás
A nálunk vásárolt ékszereket évente többször is visszahozhatjátok ultrahangos tisztításra, amit díjmentesen azonnal elvégzünk, így meg is várhatjátok. Az ultrahangos tisztítás során az ékszer felületén, a kövek alatt és a foglalatok kisebb réseiben megrekedt piszkot, szennyeződéseket távolítjuk el.

Felújítás
A garanciális felújításra évente egyszer kell hozzánk visszahozni a nálunk vásárolt ékszereket, amit 4-5 munkanap alatt végzünk el. A felújítás alkalmával ötvöseink az ékszerek felületét átpolírozzák, így a karcok, kopások eltávolításra kerülnek. Természetesen ez a munkafolyamat minimális anyagvesztéssel járhat. Továbbá fontos tudni, hogy egyes karikagyűrű modellek géppel készült felületkezeléssel rendelkeznek, melyek felújítása is kézi munkával történik, ezért az ékszer felülete felújítás után minimálisan eltérhet az eredetitől.

Ékszerfoglalat garancia
A drágaköveink felelős forrásból származnak, melyeket szakembereink foglalnak ékszereinkbe, ezért biztonságosan és megfelelő módon vannak rögzítve. Éppen ezért ékszereink foglalatára korlátlan ideig tartó garanciát vállalunk. Fontos tudni, hogy magától nem esnek ki a kövek, csak ha külső behatás (ütés) éri az ékszert. Ha ilyen történik, megvizsgáljuk, meglazult-e a foglalat, illetve, ha kiesett a kő, pótoljuk. A kőpótlási garancia érvényesítése kétféleképpen történhet:
*2,5 mm átmérő alatti kövek pótlását vizsgálat nélkül megtesszük, mivel nagyon ritkán fordul elő nálunk kő kiesés. Ha ez többször előfordul, természetesen megvizsgáljuk az ékszert.
*2,5 mm feletti kőméretnél megvizsgáljuk a foglalatot, hordás körülményeit, fizikai behatásokat, esetleges nem rendeltetésszerű használatot és szakértői vélemény után díjmentesen vagy méltányos áron pótoljuk.
A kőpótlási garancia alapfeltétele az évenként egyszeri felújítási garancia érvényesítése.

Igen garancia
Amennyiben az eljegyzés meghiúsul, a vásárlástól számítva 14 napon belül visszahozhatod az eljegyzési gyűrűt és mi teljes áron visszavásároljuk.
Egyéb ékszerekre nem használható az igen garancia, más esetekben a csere vagy a visszavásárlási garancia az irányadó.

Csere garancia (Eljegyzési gyűrű)

Azokban az esetekben, ha az ajándékozott tetszését nem nyeri el az ékszer, nagyvonalú lehetőséget biztosítunk arra, hogy a hibátlan állapotú és nem hordott ékszert, vásárlási értékén egy másik ékszerbe beszámítsuk, így lehetőséged van egy új ékszert választani.

 Visszavásárlási garancia

Eljegyzési gyűrű:

Amennyiben az eljegyzési gyűrűt 14 nap után hozod vissza hozzánk, az ékszert egyedi ár alapján visszavásároljuk. A visszavásárlásra időpont egyeztetés után van lehetőség.

Karikagyűrűk:

A karikagyűrűket kifejezetten a vásárlóink kérésére készítjük el, ezért a visszavásárlásra csakis az aktuális piaci árfolyam szerinti törtarany áron van lehetőség, hiszen ezeket az ékszereket a továbbiakban mi is már csak ilyen módon tudjuk használni.

Egyéb ékszerek:

Ebben az esetben levásárolható az ékszer értéke bármilyen más ékszerre, vagy ha nem szeretnéd, vásárlási utalványt tudunk adni az ékszer helyett.