Phone / WhatsApp +36 70 417 0900 info@ekszerpalota.hu

online vásárlás

Megrendelés & szállítás & fizetés

HATÁRIDŐK

♡ Azonnal elérhető ékszerek – 2-3 napos szállítás (méretezés esetén +2-3 nap): raktáron lévő eljegyzési gyűrűk, raktáron lévő karikagyűrűk, arany ékszerek, ezüst ékszerek

♡ Eljegyzési gyűrű  2-4 hetes elkészülési idő + szállítás

♡ Egyedi tervezésű eljegyzési gyűrű 3-5 hetes elkészülési idő + szállítás

♡ Karikagyűrű típustól függően raktárról pár nap alatt, vagy 4-8 hét.

♡ Egyedi tervezésű karikagyűrű: 4-6 hét.

megrendelés

A termékek nagy részénél lehetőséged van kiválasztani a színt és a köveket. Ezek után látod az ékszer végleges árát. Ha nincs erre külön opció, akkor a termék a mellette lévő paraméterekkel és árral vásárolható meg. Kosárba helyezés után a vevői adatok megadása következik, majd a rendelés elküldése. A rendelést minden esetben külön igazoljuk vissza, munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot.

átvétel, szállítás

♡ Személyes átvétel: 0,-Ft

♡ GLS futárral történő szállítás 100.000,-Ft alatt 2000,-Ft (átutalás, bankkártya)

♡ GLS futárral történő szállítás 100.000,-Ft alatt 2000,-Ft, (utánvétel díja: 1000,-Ft)

♡ GLS futárral történő szállítás 100.000,-Ft felett 0,-Ft, (utánvétel díja: 1000,-Ft)

♡ EU-n belüli szállítás csak előreutalással v. bankkártyás fizetéssel 10.000,-Ft

♡ EU-n kívüli szállítás csak előreutalással v. bankkártyás fizetéssel 25.000,-Ft

Fizetés

♡ utánvét (készpénz vagy bankkártya)
♡ előreutalás
♡ bankkártyás fizetés

Weboldalunkon a dán székhelyű Paylike online fizetési rendszerén keresztül biztonságosan fizethetsz.

♡ garanciák ♡

Teljeskörű örök garancia
Bármilyen gyártásból adódó problémát javítunk az ékszer élethosszáig.
– Anyaghiba – Az aranyhoz készen vásárolt adalékot használunk az arany finomság beállításához, amit laboratóriumi körülmények mellett állítanak elő, ezzel együtt nagyon ritkán előfordulhat anyaghiba a gyűrűn.
– Különféle elszíneződések – Mivel tömör aranyról beszélünk, ilyen nemigen fordulhat elő, az a probléma a bevonatolt ékszereket sújtja, de ha mégis elofordul ilyen nagyon egyszerűen orvosolható polírozással.
– Allergiás reakciók – Ez 99%-ban a fehéraranynál fordulhat elő, az ötvözőben található nikkel tartalom miatt. Ha fémallergiád van, szólj előre és már eleve úgy készítjük el az ékszert. Ha az allergia hordás közben derül ki, elkészítjük neked az ékszert allergiamentes anyagból, és neked csak a különbözetet kell fizetned.
– A Te méreted változik meg időközben – Ez természetesen nem gyártásból eredő probléma, de mi mindent elkövetünk hogy méretezni tudjuk a gyűrűdet, de ha nem sikerül, akkor önköltségi áron újragyártjuk neked. Terhesség alatti méretváltozást kérlek ne vedd figyelembe, ilyenkor nagyot változik az ujj mérete, de utána rendszerint visszaáll eredeti méretre.

Garancia a kövekre
Ha jól van elkészítve az ékszer, és jól van befoglalva a drágakő, akkor elméletileg nem eshet ki. A gyártás folyamán olyan erőhatásoknak van kitéve az ékszer (erős polírgép, ultrahangos tisztító), hogyha nem jól van befoglalva a kő, már ott kiderül. Tehát átadás után elméletileg nem fordulhat elő ilyen. De ettől függetlenül néha (nagyon ritkán) mégis megesik. Mi a problémát kettéválasztjuk.: ha kis (1-2,5mm) kövek esnek ki, – mivel abszolút elvétve történik ahhoz, hogy megtehessük, és ne okozzon nekünk anyagi problémát – kérdés nélkül pótoljuk. (persze ha ez többször egymás után előfordul, akkor már mi is megnézzük a hordás körülményeit, fizikai behatásokat, stb) Ha nagyobb (2,5mm fölött) kőről van szó, ott megvizsgáljuk a foglalatot, a külső behatásokat és az esetleges nem rendeltetésszerű használatot. 2,5 mm feletti követ méltányos áron pótolunk.

Ingyen tisztítás, karbantartás
Bármikor behozhatod hozzánk a tőlünk vásárolt ékszert, és mi megtisztítjuk, felpolírozzuk, felújítjuk neked. A tisztítás megvárható, a felújítás, polírozás 1-3 munkanap.

Igen garancia (eljegyzési gyűrűkre)
Ha az eljegyzés meghiúsul, a vásárlástól számítva 1 héten belül visszahozhatod a gyűrűt és teljes áron visszavásároljuk.

Díjmentes utólagos méretezés (eljegyzési gyűrűkre)
Ha nem sikerült eltalálnod a kedvesed gyűrűméretét, eljegyzés után hozzátok vissza a gyűrűt és díjmentesen átméretezzük (kivéve körbeköves gyűrűk).