Phone / WhatsApp +36 70 417 0900 info@ekszerpalota.hu

Hol találsz bennünket?

Elérhetőségek & időpont

ÉKSZERPALOTA

1054 Budapest, Báthory utca 4.
(A Parlament szomszédságában)

NYITVA:

H-P 11.00-19.00, Szo 10.00-14.00

2023. május 1-jén és május 29-én zárva.

telefon:

+36 70 417 0900
Viber / WhatsApp +36 70 417 0900

email:

info(kukac)ekszerpalota.hu

Az időpontfoglalás nem kötelező, csak ajánlott, hogy minél kényelmesebben válogathassatok. Időpont nélkül a népszerű időszakokban előfordulhat pár perces várakozás. Minden esetben a vendégeink vagytok egy kávéra vagy üdítőre.

várjuk üzeneted!

6 + 13 =

Kedves & professzionális kiszolgálással várunk üzletünkben!

Karika- és eljegyzési gyűrű, egyedi arany ékszer, ékszertervezés és készítés – törtarany beszámítással is.  Ékszer értékbecslés, felvásárlás. Üzletünkben több, mint 300 féle eljegyzési- és 800 féle karika mintagyűrű közül választhattok, ezenkívül bármilyen ékszert megtervezünk és  elkészítünk, hozott elképzelés alapján.

Kikkel találkozol, ha bejössz hozzánk?

Márk

Személyes értékesítődként segítek gyűrűt választani, ha beszámíttatnál tört aranyat vagy ékszert, becsüsként én fogom bevizsgálni.

Olga

Ha egyedi ékszert szeretnél, én fogom megtervezni 3D-ben. Többször is fogunk egyeztetni, mire elkészül álmaid ékszere. 

Sissy

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani. Ha már az esküvőt tervezitek, segítek menyasszonyi ruha vagy akár öltöny választásban is.

Móni

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani. Ha már az esküvőt tervezitek, segítek menyasszonyi ruha vagy akár öltöny választásban is.

Blanka

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani. Ha már az esküvőt tervezitek, segítek menyasszonyi ruha választásban is.

Adrienn

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani. Én koordinálom az ötvösműhelyünk és az üzlet közötti kommunikációt is.

Viktória

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Viki

Az üzletbe belépve először velem fogtok találkozni, az ügyfél-koordinációban segítek, illetve esküvőszervezésben, menyasszonyi ruha, és a megfelelő öltöny kiválasztásában is rendelkezésetekre állok.

Gyertek kényelmesen időpontra!

Minden munkatársunkhoz személyesen lehet időpontot folgalni, amikor csak Veled / Veletek foglalkozik, egy kellemes kávé, üdítő mellett segít a megfelelő ékszer kiválasztásában. Természetesen jöhettek nyitvatartási időben is bármikor, de kérjük vegyétek figyelembe, hogy a népszerűbb délutáni/hétvégi időszakokban előfordulhat, hogy pár percet várni kell.