Hol találsz bennünket?

Elérhetőségek & időpont

ÉKSZERPALOTA

1054 Budapest, Báthory u. 6.
bejárat a Honvéd utca felől

telefon:

+36 70 417 0900
Viber / WhatsApp +36 70 417 0900

email:

info(kukac)ekszerpalota.hu

Az időpontfoglalás nem kötelező, csak ajánlott, hogy minél kényelmesebben válogathassatok. A népszerű időszakokban hétköznap 17-19 óra között időpontfoglalás esetén is előfordulhat, hogy picit várni kell, de mindent megteszünk azért, hogy ezt minimalizáljuk. TIPP: Foglaljatok időpontot hétköznap 11-16 óra között és ajándékunk egy 1.5 mm-es gyémánt, melyet karikagyűrű, eljegyzési gyűrű vásárláshoz vagy egyedi ékszerhez használhattok fel.  

várjuk üzeneted!

7 + 4 =

Esküvőpalota

Üzletünk az Esküvőpalota földszintjén található, ahol mindent egy helyen beszerezhettek esküvőtökre! Menyasszonyi, menyecske, koszorúslány ruha, öltönyszalon, ruházati kiegészítők, cipők, és esküvői szolgáltatások teljes köre, kulcsrakész esküvők, bérelhető rendezvényterem.

Ékszerpalota

1054 Budapest, Báthory u. 6., www.eskuvopalota.hu

Kedves & professzionális kiszolgálással várunk üzletünkben!

Karika- és eljegyzési gyűrű, egyedi arany ékszer, ékszertervezés és készítés – törtarany beszámítással is.  Ékszer értékbecslés, felvásárlás. Üzletünkben több, mint 300 féle eljegyzési- és 800 féle karika mintagyűrű közül választhattok, ezenkívül bármilyen ékszert megtervezünk és  elkészítünk, hozott elképzelés alapján.

Kikkel találkozol, ha bejössz hozzánk?

Móni

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Olga

Ha egyedi ékszert szeretnél, én fogom megtervezni 3D-ben. Többször is fogunk egyeztetni, mire elkészül álmaid ékszere. 

Sissy

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani. 

Márk

Személyes értékesítődként segítek gyűrűt választani, ha beszámíttatnál tört aranyat vagy ékszert, becsüsként én fogom bevizsgálni.

Adrienn

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani. Én koordinálom az ötvösműhelyünk és az üzlet közötti kommunikációt is.

Viktória

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Gyertek kényelmesen időpontra!

Minden munkatársunkhoz személyesen lehet időpontot folgalni, amikor csak Veled / Veletek foglalkozik, egy kellemes kávé, üdítő mellett segít a megfelelő ékszer kiválasztásában. Természetesen jöhettek nyitvatartási időben is bármikor, de kérjük vegyétek figyelembe, hogy a népszerűbb délutáni/hétvégi időszakokban előfordulhat, hogy pár percet várni kell.