Örülünk, hogy itt vagy!

Megtiszteltetésnek érezzük, hogy a Prime Wedding Gran Canaria bennünket ajánlott és reméljük, hogy hozzájuk méltó színvonalú szolgáltatással tudunk segíteni eljegyzési gyűrű vásárlásban. Partneri ajánlásunknak megfelelően 5%-os kedvezményt biztosítunk minden eljegyzési gyűrű vásárlásból és egyedi eljegyzési gyűrű készíttetésből.

Elküldjük Neked a kupont!

[dsm_image_carousel gallery_ids=”100152,99460,99466,99459,99464,99468,99461,99463,99469,99465,99467″ slide_to_show=”2″ _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” width=”90%” module_alignment=”center” custom_margin=”||0px||false|false” custom_padding=”||0px||false|false” animation_style=”fade” box_shadow_style=”preset3″ global_colors_info=”{}”][/dsm_image_carousel]

Néhány szó rólunk és egy kis biztatás neked:)

Egy átlagos ékszerbolt nem természetes közege az átlagembernek. Túl higiénikus, nem túl barátságos, bent egy eladó, elegáns, távolságtartó öltözetben, fehér kesztyűben, „csak én nyúlhatok hozzá, Te csak akkor, ha megvetted”.

Be merjek menni, vagy inkább mégse? (néha muszáj pl. karikagyűrű, eljegyzési gyűrű) Ki fognak-e nézni, vagy nem? Találok–e olyat, ami tetszik? Ha nem, akkor tudnak (akarnak) segíteni, vagy fölöslegesen bumliztam el.

Biztosan a legdrágább ékszerre akarnak majd rábeszélni, nem törődnek azzal, hogy én mit szeretnék, és ha kimentem az ajtón, még jól ki is beszélnek. Sorolhatnám még sokáig, hogy milyen előítéletekkel és/vagy rossz tapasztalatokkal szoktak hozzánk bejönni.

Ez az érzésük kb. fél percig tart, mert nálunk nem így van!  Mi érted vagyunk és nem fordítva. Ha hozzánk betérsz, tapasztalni fogod, hogy barátságosak vagyunk és segítőkészek.

Ugyanúgy fogunk segíteni, ha ötvenezerért keresel gyűrűt, vagy ötmillióért. Megsúgom, nálunk az előbbi sűrűbben előfordul. Specialitásunk a gyémántgyűrű 100-200.000 Ft között, és a saját kézi készítésű karikagyűrűink. Karika- és eljegyzési gyűrű, egyedi arany ékszer, ékszertervezés és készítés – törtarany beszámítással is.  Ékszer értékbecslés, felvásárlás. Üzletünkben több, mint 300 féle eljegyzési- és 700 féle karika mintagyűrű közül választhattok, ezenkívül bármilyen ékszert megtervezünk és  elkészítünk, hozott elképzelés alapján.

– Hűha, és a belvárosban vannak, biztosan drágák – gondolhatod most. Nem. Nyilván nem olcsón, mert arannyal és drágakövekkel dolgozunk, de megfizethető, normál árakat talász nálunk.

Kikkel találkozol, ha bejössz hozzánk?

Réka

Én tartom a kapcsolatot a műhellyel, az ötvösökkel, üzletvezetőként figyelek rá, hogy gyűrűd időben elkészüljön és szívesen segítek a választásban is.

Olga

Ha egyedi ékszert szeretnél, én fogom megtervezni 3D-ben. Többször is fogunk egyeztetni, mire elkészül álmaid gyűrűje.

Márk

Személyes értékesítődként segítek gyűrűt választani, ha beszámíttatnál tört aranyat vagy ékszert, becsüsként én fogom bevizsgálni.

Sissy

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Noémi

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Szilvi

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Móni

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Blanka

Személyes értékesítődként segítek eljegyzési- vagy karikagyűrűt választani.

Gyertek kényelmesen időpontra!

Minden munkatársunkhoz személyesen lehet időpontot folgalni, amikor csak Veled / Veletek foglalkozik, egy kellemes kávé, üdítő mellett segít a megfelelő ékszer kiválasztásában. Természetesen jöhettek nyitvatartási időben is bármikor, de kérjük vegyétek figyelembe, hogy a népszerűbb délutáni/hétvégi időszakokban előfordulhat, hogy időpont nélkül pár percet várni kell.

ÉKSZERPALOTA

1054 Budapest, Báthory utca 4.
(A Parlament szomszédságában)

Nyitva tartás: 

H-P 11.00-19.00, Szo 10.00-14.00

telefon: 

+36 70 417 0900
Viber / WhatsApp +36 70 417 0900

email: 

info(kukac)ekszerpalota.hu

 

várjuk üzeneted!

11 + 4 =