Multisizer gyűrűmérő

900Ft

Ha gyűrűt vásárolnál, ahhoz ismerned kell a gyűrűméretet. Természetesen ezt a legtöbben nem tudjuk fejből, le kell mérni. De hogyan?
Számos módszer létezik erre – meglévő gyűrűnek megméred a belső átmérőjét, vagy körbetekered az ujjad egy szalaggal, de a helyszíni méretvétel után a legbiztosabb, ha gyűrűmérőt használsz.

Most kedvező áron, postaköltség nélkül biztosítjuk hozzá a Multisizer gyűrűmérő eszközt, nincs más dolgod, mint megrendelni és postázzuk a megadott címedre.

Ráadásul most minden gyűrűmérő rendelőnek 1 db 1,5 mm-es gyémántot adunk, amennyiben a karikagyűrűpárt nálunk készítteti.

Az ajándék gyémántot értékesítőinktől kérheted karikagyűrű megrendeléskor – kérjük hivatkozz gyűrűmérő rendelésedre. A jogosultságot kollégáink ellenőrizhetik.

Készleten

Kedvenc
Kedvenc

Te hol tartasz az esküvőszervezéssel?

Ha szeretnél akár egy nap alatt kényelmesen mindent beszerezni, érdemes megnézned esküvői ruháinkat, kellékeinket és prémium esküvői szolgáltatásainkat!

Esküvőpalota

www.eskuvopalota-budapest.hu

További termékeink

MIÉRT MELLETTÜNK DÖNTS?

Az örök garancia csak egy a számos előny közül.

VÁLASZTÉK

Az Ékszerpalotánál több mint 700 mintagyűrűt nézhettek meg és próbálhattok fel.

EGYEDI ÉKSZER

Profi ékszertervező szoftverrel, 3D nyomtatási technológiával szinte bármilyen ékszert elkészít műhelyünk. A tervezés során nálunk az ötvössel és a tervezővel is konzultálhatsz.

tanácsadás

A sokféle karikagyűrűből tapasztalt tanácsadóink segítségével hamarabb találjátok meg azt, ami mindkettőtöknek tetszik.

Ha épp tanácstalan férfiként eljegyzési gyűrűt választanál, abban is segítségedre leszünk! Gyere bátran, számos garancia – igen garancia, cseregarancia és utólagos méretezés biztonságot adhat.

SAJÁT MŰHELY

A számos egyedülálló garancián kívül nagy előny nálunk, hogy hozzánk bármikor visszajöhetsz, ha ékszeredet esetleg az idő múlásával méreteztetnéd, esetleg javításra szorul, vagy beszámíttatnád egy új ékszerbe.

Mindig ugyanolyan figyelmesen fogunk foglalkozni veled, mintha először járnál nálunk.

RUGALMASSÁG

Mintagyűrűinket a kedvetek szerint alakíthatjátok! A legtöbb modellt kérhetitek más színben, több színben, drágakővel, plusz kővel vagy anélkül, illetve változtatható a szélesség és természetesen lehet a karikagyűrű pár teljesen különböző is.

Legyen olyan különleges a gyűrűtök, mint a szerelmetek!