Phone / WhatsApp +36 70 417 0900 info@ekszerpalota.hu

♡ az ékszer a legjobb ajándék ♡

Készleten lévő arany ékszereink egy része, melyet online is megvásárolhattok. Üzletünkben még nagyobb választékkal várunk, sok-sok csodaszép egyedi drágaköves ékszerrel, és egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

[yith_wcan_filters slug="arany-ekszer"]

1–24 termék, összesen 136 db

Esküvőpalota

Üzletünk az Esküvőpalota földszintjén található, ahol mindent egy helyen beszerezhettek esküvőtökre! Menyasszonyi, menyecske, koszorúslány ruha , öltönyszalon, ruházati kiegészítők, cipők, és esküvői szolgáltatások teljes köre! Ha nálunk vásároljátok az eljegyzési vagy karikagyűrűt -10% kedvezményben részesültök menyasszonyi ruhából és vőlegény öltönyből.

1054 Budapest, Báthory u. 4., www.eskuvopalota.hu

6 ok, amiért az ékszer a legjobb ajándék

Ha kaptál már valaha ékszert ajándékba, valószínűleg még mindig emlékszel rá, hogy mikor, hol éskitől kaptad. Ékszert ajándékozni mindig csodás ötlet, de nagyon praktikus is, hiszen azékszert általában mindenki szereti – még az általában nehezen megajándékozható...

♡ ezüst ékszereink ♡

Segítünk választani!

Aryon

Romantikus, bohókás, nőies? Az ARYON ezüst ékszerek virágos, kis bogaras motívumait ajánljuk!

Chokas

Visszafogott, minimalista, kedveli az egyszerű dolgokat? A CHOKAS ezüst ékszerkollekcióban letisztultan szép, elegáns darabokat találsz.

Brace

Szerintünk egy férfinek nemcsak az órája lehet az ékszere! A Brace kollekció ezüst karikötői minden öltözékhez és stílushoz illenek.

Ajándékutalvány

Ha nem tudsz dönteni, vagy meghagynád a válogatás szépségeit a Kedvesednek, Szerettednek, háromféle címletű prémium megjelenésű ajándékutalványaink közül választhatsz. Postázzuk is!

Ékszerpalota

1054 Budapest, Báthory u. 4., www.ekszerpalota.hu