Arany karikagyűrű pár 396-60922

172.380Ft

Karikagyűrűinket felár nélkül rendelhetitek fehér – sárga – rozé arany színekben vagy ha a modell többszínű – ezek kombinációjában. 

Variáljátok bátran, legyen gyűrűtök is olyan egyedi, mint a szerelmetek!

Rendelés menete

A gyűrűk ára az arany grammsúlyának és a választott kövek árának összegéből áll. Ki kell választanod a kért színt, méreteket + a fő drágakövet és (ha van) a mellék drágaköveket. Ha több mellék drágakövet látsz, az azt jelenti, hogy a gyűrűben többféle méretű kő van. Lehetőség van gravírozást is kérni. Alul látni fogod a kalkulált árat, ez lesz az ékszer ára a választott opciókkal.

Rendelhető

Kedvenc
Kedvenc

Ha inkább személyesen vásárolnád meg, gyere el hozzánk nyitvatartási időben bármikor, vagy foglalj kényelmesen időpontot! Egy kávéra, üdítőre mindig vendégünk vagy és személyes tanácsadód mindenben a segítségedre lesz.

További információk

Tömeg 4,42 g
Ékszer anyaga

Ékszer színe

Elérhetőség

Ékszer típusa

Ékszerpalota Karikagyűrűk

Karikagyűrű kollekiónkat a legnagyobb gondossággal válogattuk össze, hogy méltó módon képviselje szerelmeteket és az összetartozást, melyet a gyűrű szimbolizál.

Vannak pár napon belül elérhető gyűrűink a sürgős helyzetekre, az átlagos elkészítési idő pedig 4-8 hét. Egyedi gyűrűket is készítünk a legmodernebb 3D-s tervezéssel & 3D nyomtatási technológia előnyeit is használva.

Minden gyűrűnkben ott van a több, mint egy évtizedes tapasztalat, a megbízhatóság, extra garanciák, műhelyháttér és a segítőkész, profi ékszertanácsadó csapat. 

Több ezer pár távozott már tőlünk elégedetten – nagyon örülnénk, ha a ti különleges napotokon is Ékszerpalota Karikagyűrű pecsételhetné meg az egymásnak fogadott örök szerelmet.

Karikagyűrű Garancia

♥  Minden nálunk vásárolt karikagyűrűt díszdobozban, certificate-tel együtt adunk át.

♥  Korlátlan felújítást és tisztítást biztosítunk, mellyel hosszú távon megőrizhetitek a gyűrűitek szépségét.

♥  A kőkiesésre is garanciát vállalunk, nemcsak a cirkónia, bármely drágakőre, rendeltetésszerű használat mellett.

♥  Örökös cserevásárlás

A garancia további részleteiről kérjük érdeklődj üzletünkben.

Mit tartalmaz az ár? 

  • A két gyűrűt a választott kővel és méretekben
  • Certficate-et (garancialevelet)
  • Egy ízléses díszdobozt
  • Örök garanciát
  • Garanciát a kövekre
  • Díjmentes tisztítást és felújítást az örök garncia keretében, évente egyszer
  • Magyar fémjelet
  • Kedves és professzionális kiszolgálást

A weboldalon megvásárolható karikagyűrűk árai 52-es női és 62-es férfi méretekre vannak kalkulálva,  ettől nagyon eltérő méretekben történő rendeléskor az arany grammsúlya miatt az ár +/- változhat. Ezt, hogy minél kisebb kellemetlenséget jelentsen, törtarany áron számoljuk nektek. 

Esküvőpalota

Üzletünk az Esküvőpalota földszintjén található, ahol mindent egy helyen beszerezhettek esküvőtökre! Menyasszonyi, menyecske, koszorúslány ruha , Férfiváró öltönyszalon, ruházati kiegészítők, cipők, és esküvői szolgáltatások teljes köre! 
Ezenkívül mini esküvői helyszín & leány- és legénybúcsúk helyszíne.

Ékszerpalota

1054 Budapest, Báthory u. 4., www.eskuvopalota.hu